Lesrooster & bakbezetting

Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@manege-de-eenhoorn.nl

Lesrooster per november 2020

Over de lessen

Je kan bij Manege De Eenhoorn op paardrijles vanaf 5 jarige leeftijd en er zijn verschillende paardrijlessen. Je dient minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn op de manege. Aanmelden doe je in de kantine en daar krijg je dan een paard of pony toegewezen.

Het dragen van een goede veiligheidshelm c.q. cap is verplicht! Deze zijn ook te huur aan de bar of verkrijgbaar in de ruitershop.

  • Naast deze groepslessen zijn er regelmatig privélessen mogelijk!
  • Bij dubbele groepslessen is de rijbaan wisselend.
  • Elke laatste woensdag van de maand rijdt De Samenhang in de grote rijbaan.
  • Op zondag wordt er geen lesgegeven, dan zijn er vaak verschillende wedstrijden en evenementen, zie hiervoor de kalender onder het kopje "wedstrijden en activiteiten".

Kan je niet komen lessen?

Meld je dan af... maar wees op tijd!

Let wel even op!
 Je kan via de website alleen de les afzeggen. Het afspreken van een inhaalles kan alleen telefonisch (0229 - 275 700) of  aan de bar in de kantine.

Het moment dat uw bericht bij ons binnenkomt wordt gezien als het moment van afmelden. Wanneer de les minimaal de dag ervoor, voor 18.00 uur is afgezegd, is het op tijd. Wanneer de les op de dag voor de les na 18.00 uur wordt afgezegd, dan is de les helaas te laat afgezegd en zijn wij genoodzaakt deze door te berekenen.