te koop: Braveheart van de Eenhoorn

Schimmel ruin, 2006, Berlin x Hay Guy x Concorde, KWPN 1.68m
1.40 springen, L2 dressuur
Hier geboren
Braveheart hebben wij al zijn hele leven. Vanaf jong paard hier beleerd en zadelmak gemaakt. Ontzettend leuk en lief springpaard met veel vermogen en een heel groot hart. Hij wil altijd naar de overkant. Springt eenvoudig een wissel en denkt altijd met je mee in het parcours. Ook een heel leuk amateur paard! Nu een paar 1.40 m parcoursen gesprongen en kon dit niveau goed aan. Onwijs fijn te rijden in ieder parcours ook door een minder ervaren ruiter. Ook heeft hij meerdere grote concoursen gelopen, Jumping Amsterdam 2x, Landbouwdag Opmeer meerdere keren en meerdere grote wedstrijden.
Braveheart valt in de hogere prijsklasse.
https://www.youtube.com/watch?v=J-Mp0eiMcL0

 

te koop: Storm

Bruine ruin, 2014, Silverstar x Jacorde, NRPS 1.72m
L springen
Storm hebben wij als veulen aangekocht en is hier beleerd en zadelmak gemaakt. Ontzettend lief karakter en denkt goed mee in het parcours. Hij springt eenvoudig een wissel. Onwijs leuk sportpaard met fijne gangen en simpel na te rijden. Springt ook slootjes, hekjes etc. Storm heeft vermogen op de sprong en is voorzichtig, hij gaat altijd naar de overkant.
Storm is rontgenologisch goedgekeurd en valt in de hogere prijsklasse.
https://www.youtube.com/watch?v=wM8hecCtd10

 

te koop: Joker van de Eenhoorn

Vos ruin, 2014, Big Star Junior x Up To Date, KWPN 1.70m
B springen, B dressuur
Joker is hier geboren en is hier beleerd en opgeleid tot en met het B springen en B dressuur. Hij heeft veel vermogen op de sprong en denkt mee in het parcours. Hij springt een wissel en is voorzichtig op de sprong. Springt slootjes, hekjes etc.
Joker is rontgenologisch goedgekeurd.

 

te koop: Jabari

Bruine ruin, 2014, Starpower, Indoctro, KWPN 1.72m
L springen
Jabari hebben wij als jong paard gekocht toen hij net zadelmak was. Hij is hier doorgereden tot en met het L springen. Heel braaf paard onder het zadel  en in de omgang. Hij denkt goed mee in het parcours en springt een wissel. Springt ook slootjes, hekjes etc. Hij gaat altijd naar de overkant.
Jabari is rontgenologisch goedgekeurd en valt in de normale – hogere prijsklasse.
https://youtu.be/c0XEGqHBpms

 

te koop: G-star

Bruine ruin, 2011, Calypso x Lancelot, KWPN 1.75m
G-Star is een onwijs fijn te rijden en heel braaf paard met een hele makkelijke mond en fijne zit. Hij is hier erg geliefd onder onze manegeruiters! Ook kan hij fijn springen maar moet hier nog wel ervaring in opdoen. Springt wel graag naar de overkant. Hij springt makkelijk een wissel en kent de basisoefeningen van de dressuur. Een heel fijn allround sportpaard dus!