Privacy Statement

Wij hebben ons Privacy Statement aangepast. Deze kunt u terugvinden onderaan de homepage, of lezen via deze link.

Nieuwe prijslijst per mei 2018

Beste manegeklanten,

Na twee jaar en vier maanden zijn we genoodzaakt om onze lesprijzen per 1 mei 2018 te verhogen. Wij zijn de laatste tijd geconfronteerd met diverse prijsstijgingen en moeten dat helaas doorberekenen.

In de kantine in de mappen op tafel, op het prikbord in de stal en bij de ingang van de grote rijbaan kunt u de nieuwe prijslijst inzien en de prijslijst is ook te vinden op onze website www.manege-de-eenhoorn.nl/prijslijst.

Met vriendelijke groet,

Team van de Eenhoorn

Nina Jansen wint ZZ op Indoor Beukers

Op vrijdag 30 december heeft Nina Jansen met haar paard Braveheart van de Eenhoorn (v. Berlin) de finale van het ZZ gewonnen tijdens Indoor Beukers! Hiermee heeft ze zich gekwalificeerd voor Jumping Amsterdam! Daarnaast heeft ze ook een mooie Philips TV gewonnen. We zijn ontzettend trots op haar en namens het hele team van Manege de Eenhoorn onze hartelijke felicitaties!

Informatiebijeenkomst kopen of leasen

Heb je de informatieavond van 10 april gemist of wil je alles nog eens rustig nalezen? Download hier de powerpointpresentatie of bekijk de pagina's in pdf.

Kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseerden we meerdere leuke activiteiten. Zoals elke schoolvakantie konden vaste klanten met een lichtgevorderd niveau of hoger zijn/haar lievelings paard/pony huren en waren er weer cursussen poetsen en opzadelen. Maar ook onze nieuwe activeiteiten waren weer een groot succes! Zoals het dagje 'Eenhoorn special' en 'Pimp je pony'.  Heb je ook interesse in de activiteiten? houd dan onze website en facebook pagina in de gaten. Of vraag meer informatie aan het personeel.