Geen lessen op Koningsdag

Op zaterdag 27 april, Koningsdag, gaan de lessen niet door. Deze lessen moet ingehaald worden binnen de geldigheid van de leskaart.

Wij wensen iedereen een leuke Koningsdag!

Informatiebijeenkomst kopen of leasen

Heb je de informatieavond van 10 april gemist of wil je alles nog eens rustig nalezen? Hier vind je alle informatie.

Nina Jansen wint ZZ op Indoor Beukers

Op vrijdag 30 december heeft Nina Jansen met haar paard Braveheart van de Eenhoorn (v. Berlin) de finale van het ZZ gewonnen tijdens Indoor Beukers! Hiermee heeft ze zich gekwalificeerd voor Jumping Amsterdam! Daarnaast heeft ze ook een mooie Philips TV gewonnen. We zijn ontzettend trots op haar en namens het hele team van Manege de Eenhoorn onze hartelijke felicitaties!

Nieuwe prijslijst per januari 2019

Beste relatie,

Door middel van dit schrijven willen wij u informeren over de op handen zijnde prijsaanpassing per 01-01-2019.

Kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseerden we meerdere leuke activiteiten. Zoals elke schoolvakantie konden vaste klanten met een lichtgevorderd niveau of hoger zijn/haar lievelings paard/pony huren en waren er weer cursussen poetsen en opzadelen. Maar ook onze nieuwe activeiteiten waren weer een groot succes! Zoals het dagje 'Eenhoorn special' en 'Pimp je pony'.  Heb je ook interesse in de activiteiten? houd dan onze website en facebook pagina in de gaten. Of vraag meer informatie aan het personeel.

Privacy Statement

Wij hebben ons Privacy Statement aangepast. Deze kunt u terugvinden onderaan de homepage, of lezen via deze link.