Nieuwe prijslijst per januari 2019

Beste relatie,

Door middel van dit schrijven willen wij u informeren over de op handen zijnde prijsaanpassing per 01-01-2019.

Naast de jaarlijkse indexering, hebben wij als manege dit jaar te maken gehad met een agressieve prijsverhoging op stro en kuil/hooi. Deze verhoging heeft voornamelijk te maken met de droogte in 2018, maar ook met de stijgende kosten en de vraag wereldwijd. Per 1 januari 2019 gaat ook het BTW tarief omhoog van 6% naar 9%, dit heeft invloed op prijzen van pensionstalling, manegelessen en de verkoop van eten en drinken. Wij zijn genoodzaakt om deze door te berekenen om een gezonde bedrijfsvoering te kunnen handhaven.

Steeds proberen wij de kwaliteit van ons bedrijf te verbeteren. Denk hierbij aan de gedane aanpassingen in het afgelopen jaar, zoals: o.a. een nieuwe longeerbaan. Om kwaliteit te blijven waarborgen op ons bedrijf moeten wij blijven investeren in onze faciliteiten en in ons paardenbestand. Ook de regelgeving omtrent paardenwelzijn wordt steeds strenger op het gebied van huisvesting en voeding van paarden.

Bovenstaande betekent dat wij een prijsverhoging moeten doorvoeren voor de lesgelden/pensionstalling. Per DATUM 01-01-2019 zijn de tarieven als volgt: zie de bijlage, ook zijn de prijzen terug te vinden op de prijslijst op onze website en in de informatiemappen in de kantine.

Voor de pensionklanten is de toeslag voor  het stro van € 25,=  per maand helaas nog steeds van toepassing.

Mochten er vragen zijn met betrekking tot de tariefswijziging of deze brief stelt u die dan gerust aan ondergetekende.

Alvast dank voor uw begrip.

Met sportieve groet,

Frank en Marlies Jansen

Informatiebijeenkomst kopen of leasen

Heb je de informatieavond van 10 april gemist of wil je alles nog eens rustig nalezen? Download hier de powerpointpresentatie of bekijk de pagina's in pdf.

Nina Jansen wint ZZ op Indoor Beukers

Op vrijdag 30 december heeft Nina Jansen met haar paard Braveheart van de Eenhoorn (v. Berlin) de finale van het ZZ gewonnen tijdens Indoor Beukers! Hiermee heeft ze zich gekwalificeerd voor Jumping Amsterdam! Daarnaast heeft ze ook een mooie Philips TV gewonnen. We zijn ontzettend trots op haar en namens het hele team van Manege de Eenhoorn onze hartelijke felicitaties!

Privacy Statement

Wij hebben ons Privacy Statement aangepast. Deze kunt u terugvinden onderaan de homepage, of lezen via deze link.

Kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseerden we meerdere leuke activiteiten. Zoals elke schoolvakantie konden vaste klanten met een lichtgevorderd niveau of hoger zijn/haar lievelings paard/pony huren en waren er weer cursussen poetsen en opzadelen. Maar ook onze nieuwe activeiteiten waren weer een groot succes! Zoals het dagje 'Eenhoorn special' en 'Pimp je pony'.  Heb je ook interesse in de activiteiten? houd dan onze website en facebook pagina in de gaten. Of vraag meer informatie aan het personeel.